Love Been Taken
Disclaimer



Hi ! I am Nik Sheera and Im 14 y/o. This is my second skin ;)
-Replace this with you own words-

Story Owner Linkies
Scream Here



Credits
Template by Nik Sheera
Cute header by Aliah
Blog owner: Your name
Best view: Google Chrome
sebab ni yang paling sayangggggggg .
Tuesday, 18 August 2015 | 07:20 | 0 comments
takda apa yang nak aku story lagi wehh . bukan putus asa . putus harapan ? lagi lah bukan . hm , takda lahh . Cuma hanya mampu redha jelah , bro :’)

                                            

                                               
 “ now . relay gantung “


memasing buat hal sendiri . memasing nak success . memasing nak dengan kengkawan sendiri . memasing sendiri lahh >,<”


              

                              
 “ kita berjaya sesama dulu baru kahwin k ? “



 benda tu lah yang aku still pegang sampai sekarang :’/ hm . aku taktahu nak kata apa dah . aku taktahu apa yang perlu aku buat sekarang . tapi . aku tahu yang aku nak apa sekarang . aku nak solo sampai form5 . lepas tu , lantak lah apa nak jadi . aku dah malas nak peduli .




                                         
 “ no boyfriend . no problem .”




hahahahahahahahahahahaha .tipulah kalau aku kata aku takrindu dia . haha . hm :’( rindu lah dohhhhhh .





“ dia . dia lah yang ajar aku jadi setia dengan couple jauh . dia ajar aku tahan rindu . dia ajar aku jauh dari segala maksiat . dia ajar aku supaya aku sedar , apa yang yang aku buat , apa yang aku maki , apa yang aku sumpah seranah , apa yang aku tegur .. semua salah . taksemua benda aku buat tu betul . dia ajar aku untuk takjadi selfish and other than that . yang penting dia ajar aku ke arah lebih islamik . evnthgh , hm ... takda apa lahh :’D “





senang kata . aku ucapkan awal awal lahh . kata maaf lah bagi korang yang mintak aku as couple , scandel  , ttm bagai or others . aku tak ingin . aku ulang dengan kata lain . aku taknakkkkkkkkk . bukan apa . buat masa sekarang . jujur . srsly , aku takda rasa dah nak sayang or cinta or suka or minat someone tu . takda rasa benda tu lagi wehhh . srsly aku caakp . hati aku bebetul dah tertutup dohhh .




                 
 “ lelah hati ini meyakinkan mu . cinta ini membunuh kuuuuu “

so . lepas ni takpayah lah nak pandang pelik sangat kat aku . kenapa aku cenggini ? kenapa aku cenggitu ? asal aku jadi kasar ? asal aku asyik gaduh ngan budak laki ? asal budak laki yang tergedik gedik ngn aku , takut nak lawan cakap aku .. ? asal dorang panggil aku singa ke harimau ke buaya ke or whtever  lahhhhh . malas nak amek tahu ... aku ulang hehhh . takperlu . takperlu nak  pelik dengan atitude aku sekarang k  -_- thank youu :D .



aku berubah jadi kasar ada sebab . bukan sengaja . aku nak jaga hati aku untuk dia .somebody yang bebetul tahu siapa aku sebenar nya je tahu siapa aku x’D haha . em em hm . aku nak orang pandang hati . paras rupa ? buat apa wehhh ? ikut sunnah nabi muhammad kan lebih afdhal kann ?



“ berakhirlah sudah . kisah kita dalam percintaan yang menyakitkan  . pengorbanan ku . selama ini . hanya sia sia . cinta ku pada mu . begitu dalam . di lubuk hati benar sungguh sungguhhhhhh “




“  dan aku pun terkluka . karenamu . kerna cinta mu . aku pergi melangkah jauh darimu . dari cintamuuuuuuu “




“ melepaskan mu . bukan mudah bagiku untuk melalui semua ini . pabila kenangan kita mengusik jiwa dan hati . kala malam tidurku taklena mengenangkanmuuuuu .. “



so . the conclusion is aku hanya mampu doa yang terbaik untuk dia . harapkan yang terbaik untuk dia :’) if dia untuk aku , alhamdulillah . kalau takda jodoh , apakan  daya . tabahkan hati , sokat . #sistakkuat #tapisiscuba #sistabah :’D hahahhahahah . aku redha .



“ before tidur . letak tapak tangan kat dada . pejam mata . baca surah al-fatihah . mohon kat Allah agar salam rindu aku dia , sampai .. hope dia rasa always rindu aku , aamiinnnnnn :’D “



- aku senang je . kalau sayang , stay . kalau dah taksayang , jangan stay . main jauh jauh . sebelum hati makin sayang kat kau , dear boys -



aku nak kau faham aku . tu je wehhhh
Monday, 6 July 2015 | 00:28 | 0 comments
Aku taktahu nak kata apa dah . aku dah penat weh . suruh aku lupakan semua nih ? fikir senang ke weh ? cuba kau jadi aku , baru tahu rasa jadi aku .

                             " coba saja kau jadi aku .  senang saja kau kata lupakan saja aku "

Takpernah takrindu . selalu rindu kau . selalu fikir kan kau . kau sihat ke ? rindu tak kau kat aku ? tengah buat ape ? hm , weh . rinduu wehh semua tu em em hm .

                                  “ jangan bilang cinta . andai tidak cinta . jangan bilang sayang . andai tidak sayang . setelah kau dampingi aku . kau tinggalkan aku . tinggalkan akuuuu .”


                                                    

sekarang aku alone weh . aku ulang k . aku alone . aku tunggu orang cari aku . bukan aku cari orang . aku dah penat nak merantau cari  C I N T A . kenapa weh jadi cenggini ? harus ke weh ? i juat wanna the happiness of us , dear love . thts all .


" when im going be alone . be likee .... "



" takpernah tipu kau tentang rasa dalam hati aku "
                    Him :  “  aku minta maaf . kau on tapi takchat aku . bosan lah macam ni . ”

                    Aku : ohhhh . kau bosan dengan aku kfine *dalam hati
                           
                    Him : “ lebih baik kita putus lah . jangan risau . nanti aku pasti kita akan getback balik ”

                    Aku : kfine . aku redha  *cakap sensorang

weh . haritu otp . maybe the last kan ? hm . weh amek kata kata aku tauu . aku nak kau jadi yang lebih baik untuk pengganti aku . aku sayang kau . aku nak yang terbaik untuk kau and your new love . imissyou gila gila Mohd Fitri Bin Abdul Muzil . im sorry for everything . aku hargai segala nya fit . thanks tauu . aku harap aku dapat jumpa orang yang sebijik macam kau bila dah besar sebab kau lah lelaki pertama yang paling aku cinta tahap islamik dear ;')

                        " takda masa okay nak cari orang lain . gemuk aku sorang ni pun takterjaga "

aku ingat lagi kata kata kau fit . i really miss it dearr . aku ulangggg . aku rindu semua tuu >,<

kbye take care im sorry . but im still love you honeyyy . jaga ummi . kirim salam umi . jaga segalanya untuk even kita dahhhh hm . k bye :(

" oh ibu . dikau lah ratu hati ku "
Sunday, 28 December 2014 | 16:06 | 0 comments
     Ibu ...                                                                              
Syukur aku masih diberikan kesempatan untuk bersamamu sehingga ke saat ini,
Berkongsi cerita,
Meluahkan rasa hati,
Dan kadang-kadang kita juga bergosip...opps hehe,
Bercuti dan membeli belah bersama-sama,
Dan adakalanya kita juga ber'pillow talk' bersama-sama,
Engkau sentiasa setia di sisi mendengar,memberi respon dan menasihati,
 Ibu ...
Terkadang sikap degilku membuatkan engkau terpaksa memarahiku,
Namun sedikit pun aku tidak pernah terasa hati,
Kerana bagiku itu adalah bentuk perhatian darimu,
Bererti itu tanda engkau mempedulikanku,
Engkau mengasihiku,
Engkau mahu yang terbaik untukku,
Ibu ...
Aku akan membalas jasamu walaupun jasamu sepanjang hayatku tidak terbayar dengan jutaan ringgit sekalipun,
Aku akan cuba membuatkanmu sentiasa bahagia,
Aku akan berusaha menemani dan menjagamu di saat aku berkesempatan,
Aku akan membuatkanmu bangga memiliki aku,
Ibu ...
Aku amat menyayangimu sepenuh jiwaku,
Inilah yg terbaik dari anakmu.

" yes . i love him and only him ."
Sunday, 21 December 2014 | 03:40 | 0 comments
       sekarang aku taktahu nak kata apa :/ aku dah takda scandel crush or wht ever yang kau fikir sehaluan dengan nya . admire ? fans ? yang tu aku taktahu . maybe ada . maybe takda langsungggg . hm . sekarang aku setia ngan buah hati aku sorang jep . Mohd Fitri b Muzil :'*


         aku dah penat nak jadi playgirl . yes . i am . yes . playgirl :') tapi tu dulu . start je aku dah mula mencintai seseorang tu . cinta . sayang . semua perasaan aku taruh kan kat dia . tapi dia langsung takhargai perasaan aku #shafiq . sekarang aku dah insaf . maybe tu semua balasan perangai playgirl aku dulu kan ?


         maaf . bukan aku tak hargai perasaan cinta kau kat aku . tapi aku memang . sumpah . takda perasaan sayang lebih langsung sebagai kawan kat kau . sekarang aku dah lupakan kau . aku harap sangat kau boleh lupakan aku . memang aku nak terus terang ngan kau selama nih . tapi maaf . aku tak sanggup . biar lah kau sendiri tahu sendiri . lama lama kau akan mengerti kenapa aku macam ni :'D
 #iqbal

        then kau pulak . kau tahu tak kenapa aku start stop taruh harapan kat kau . sebab kau ngan kau sama je . bagi aku kertas . aku dah penat tulis , mengarang , bagi kau baca luahan hati aku then kau terus renyuk kan :'( pehhhh . best siak . kau pikir hati aku ni apa ? tisu ? " bila kau nak kau tarik . bila dah gunakan , kau buang macam tu je ? " wahhh . cngrate :')
 #shafiq #haziqaiman

                                         


 " kau tahu tak . sekarang memang aku bahagia . tapi dalam kebahagiaan mustahil takda sadlife , right ? eyebag aku bukan sebab ngantuk . dalam hidup aku dah banyak kali . terlalu banyak wehh aku nanges pasal laki jee . sakit weh . pendam then nanges je ahh cara terbaik nak luahkan segalanya "

            aku taktahu nak cakap apa dahh . aku terlalu sayang cinta kan buah hati aku sekarang :'/ tapi aku taktahu la dia ikhlas ke atau terpaksa je selama ni mencintai aku seadanya :/ hm .

             Allah maha Mengetahui segala yang tersirat yang kat dalam kepala hotak aku ngan hati kalbu jiwa raga aku ni x'D

" Mohd Fitri b Muzil . aku sayang kau . dan sentiasa berharap relay kita kekal selama nya k , honey . iloveyou more and more :') "


Fakta Pasal Diri Aku !
Saturday, 18 October 2014 | 06:30 | 0 comments
 peeeee ?! pasal aku ? hm . takda benda lah :P no any interesting about me lah you :3 hm , tapi kan nak tahu tak fakta pasal diri aku dakk ? yok !  baca je lah - - ” 
                                                                

first sekali . aku nih chubby tahuuu :3 tu benda paling fakta pasal diri aku . then sekarang aku dah takda crush :’) . aku ulang . aku dah takda C R U S H . huargahhhhhhhhh ~ rindu dia bhai . rindu haziq aiman.rindu diaaaaa . dear lovely ex crush :’) k stop it -,- mampus aku kalau fitri baca nih . haha * gurau k gurau :3 takmo marah-ii eh kedinggg . nanti cepat tua . heheee :3 . k continue it . aku nih orang nya gila fashion . takda la gila sangat -,- aku minat dalam dunia hijabista  :D k-pop ? err ><  jangan diseru meyhhhh . aku taksuka kpop derr . tapi takda lah anti mana pon . just takminat .

“  sorry peminat fanatic kpop sekalian . takda niat pon nak saket kan hati awok semuaaaaaa . sorry heh ”

aku gila selfie . aku gila cermin . aku gila dunia modelist . sampai bebudak nih gelar kan aku “ Hantu Selfie or Ratu Selphie ” , “ Queen Mirror of the wolrd ” *pantang nampak cermin . cermin kereta pon jadi :P . and “ Budak Gila Fashion ” . btw aku gila dohh . aku gilakan Mohd Fitri bin Muzil :3 wkakakakkaka xD . kfine -.- punchlines taksampai -,- ”

aku benci warna P I N K . then aku geli dengan K U C I N G . aku ulang . aku bukan T A K U T tapi geli k geli ! hm pe lagi ek ? aku suka gila gila gilaaaa “ dreaming day ” pebenda tu ? berangan lorhhh . kalau aku boring , aku selalu berangan . berangan pasal pitri lah . pasal kawen lah . pasal pe lagi ek ? hah ! berangan nak jadi an missionary Islamic
J *doakan k :*

                               “ pendam . pendam . pendam . luahkan dengan ? M E N A N G I S :’) ”

dengan cara  tu jelah aku boleh release kan tension aku . then . aku boleh terus kuat and tabah dengan bangkit dari kesakitan tu :’)

aku comel ? tah lahhh :3 taktahu . taktahu . lalala xD I love adventure . aku suka benda lasak . such as jungle trekking . futsal . jangan pikir pompuan kaki bangku k -.- tapi aku benci kalau camping x( .

lagi –lagi ? pe lagi ek ? aku suka sangat dengan number 10 >< suka sangatttttttttttttt . taktahu lah amende yang interesting sangat dengan number tuh . tapi yang aku tahu . yang menarik minat aku kat benda alah tu , F I T R I lahh :3 . because . tarikh lahir kitaorang sama :3 bulan dengan tahun kitaorang keluar dari perut ummi ngan ibu tersayang je lain . hahaha x3 . foremost , aku rasa number 10 nih memang bawa tuah aku . tu yang aku suka sangat :3

then . ape lagi ? hah ! kalau orang tanya nak hadiah pee . aku takkesah . tapi benda yang paling aku suka . fresh flowers , chocolate and teddy bear :* I love it I don’t careeee hahaahahhahhahaha . hadiah sampingan . ececececet . sampingan kauuuuu xD hm aku naaaakkkkkkk . jubah dress up modern , shawl or tudung bawal , hm .. lagi ? N O V E L . hehe . ngannnn . S U P R I S E from beloved people :* eceeehhhhhh .

                                                             


nak tahu pe lagi pasal aku ? hah . peee ? entah . ape seyh -.- hahahaa . hah . aku ada kakak angkat sorang je . Qu Nur Fateha binti Abdullah . # kakak tersayang :* Dunia Akhirat
J . abang angkat ? ramai wehhhhhh . tapi kannnn , sorang je yang paling aku sayang . Muhd Iqbal Hakim bin Mohd Ali :* # abang tersayang J Dunia Akhirat .

                                    “ kini hanya tinggal kenangan . yang abadi di dalam hati ku ”
# R I N D U U U U U U U U sintok ngan kak qu :”) huarrghhhhhhhhh . k stop it yuu -.- .
lagi . hah . fakta terbaru pasal diri aku :3 jeng jeng jeng . ecehhh . bagi gimik siket . lebih ahhh . hahaha . k stop it -,- huh . k aku sekarang dah gila G A R F I E L D dohhh . alahhhh . sepadan lah tu dengan aku xD haha . gemok . comel . gebu . suka makan . tidur . hah . semua tu sepadan sangat dengan I kan , pitri ? :3 wkakakakakaka :3 . lagi satu aku suka kartun PPG . bukan persatuan play girls lahh -.- P O W E R   P U F F G I R L S lahhhhhh . -.- haish kau nih  . pikir lain lahh . ape lahh .

then . arituh kan . time KH . teacher ada kata yang aku nih ada kelebihan jadi pelakon utama , wartawan ngan pembaca berita time dah besar nanti :3 sebab teacher kata aku nih peramah , banyak mulut . bukan mulut murai lahh -.- petah bercakap . then aku nih banyak idea biasa nya . lagi satu senang tarik attention kalau time bergosip or bercerita xD haha ape seyh . wahhhhhh . btw gaji besar bhai . pehhhh . teringin gila nak jadi camtu . nak ikut jejak kak qu lah . nak tahu takk . kakak aku tu kan drama queen tau kat sek :3 *bangga k bangga :3 . takda lah riak -.- then teacher kata . aku boleh jadi cikgu pj . haha . lagipon aku memang minat pasal sukan nih . hey you . jangan pikir orang chubby nih tak boleh jadi cikgu pj k ~

ada pape lagi dak ? hah tahun nih . nak tahu tak . aku dapat anugerah kehadiran penuh . then dapat merit tertinggi dalam kelas . pastu . teacher linda kata , dia nak anugerah aku as prefect the best in my class . wahhhh . terharu nyee , teacher :’) thnks teacher :* lebiu wkakaka ;) .

tambahan . pitri kata kan . aku . jadi model basikal rituh . heyyyy . aritu kan I pergi jog lah youuu -.- ape lahhhh . memey ar I teringin nak jadi model muslimah . tapi bukan model basikal k -,- huh . yelah . I sedar I D E M O K .
L kfineeeeeeeeeeee . tacing dengan pitri . anybody ? ade sesape tak boleh pujuk kiteeeeeeee :/ hurmmmmmmmmm . haha , takda lahh . saje jeee . takda masa nak tacing dengan you k :P haha .

k ah tu je kot . kbye . lagi satu . fakta yang selalu aku ada . aku alwys sayang rindu setia cinta sayang gila nak  mati kat diaaaaa haha .sape dia tuuuu ? M O H D F I T R I B I N M U Z I L lahhh youuuu . hahahaha . byeeeeeeeeeeeeee yuols :3


R I N D U .
Friday, 3 October 2014 | 16:38 | 0 comments
Rindu . aku rindu kau . rindu kau yang lama . rindu ke “ sweet  ” an kau yang dulu . aku rindu K I T A yang dulu lahh ! ><

                                             “ aku merindu kamu . setengah mati merindu ”

weh . aku susah lah nak luahkan segalanya . aku teringin nak kau tahu isi hati aku . face to face . kalau kau tahu melalui blog ni pun jadi lah
L aku just nak kau tahu isi hati aku . faham aku :’) tuh je weh . sampai bila lagi doh aku kena pendam semua nih . tahan perasaan . sakit hati . iri hati . patah hati L kau bukannya tahu pon kan ?

                                      “ aku patah hati . sungguh sungguh . aku patah hati ”

kau nak aku faham kau . bila aku test kau . kau kata aku asek cari salah kau je . aku buat semua nih bersebab lah weh . aku nak tahu kau sayang aku macam mana ? hm
L mana aku tak sakit hati dapat pakwe cemni  >< ! alahai . perempuan . biasalah . tengah geram ke marah ke sakit hati ke . mana dia nak luahkan kat orang . dia mesti diam . pendam :’) ada segelintir orang laki takfaham diaorang . sebab tuh diaorang senyap je . malas nak kepoh kepoh macam burung pipit . eh ? burung murai lah -_-  # buat puchlines jap  :3 haha .

“ P E R E M PU A N . kalau dah sayang . susah nak marah . susah nak lepaskan . tapi , kalau kau R U D E sangat  -_- bila api kemarahan dia dah meletus . jangan kau tanya asal dia cemtu . mahu dek di baham kau dengan dia :p  ”

aku rindu hidup aku yang dulu . yang pernah bahagia . aku sedar aku siapa
L . aku hanya pendosa tanpa noktah . Allah uji aku dengan memacam ujian . dugaaan . aku redha dengan semua nih . aku rindu . rindu masa dulu –ii . masa mula-ii kita kenal . masa awal-ii kita saling menyayangi . mencintai . tapi sekarang ? hm L

            “ tiada henti ku merindu kamu . masih hati ku untuk mu . aku A M A T mencintai mu ”

tolong la weh . please . I’m begging to you
L sedar la weh . sedar yang aku betul betul sayang kan kau ! susah doh nak lepaskan . nak curang dengan kau ? takpernah . L A N G S U N G !
                  “ aku datang kepada mu . aku datang mencari mu . tapi kau pergi jauh dari ku ”

aku sedih weh . bila terkenangkan semua nih :’(  tapi aku sengih sendiri . ukir senyuman sendiri . untuk ubatkan hati aku yang dah koyak rabak nih . berdarah luka punca daripada macam-ii , pelbagai jenis orang
L  sampai dah berparut paryt bagai dah nih >< !

                                           “ janji hanya tinggal J A N J I . sakit hati yang ku rasa ”

setiap hari aku pinta . aku bermohon . aku B E R D O A kepada Allah .

“ Ya Allah . panjangkan lah jodoh ku dengan Mohd Fitri Bin Muzil . aku terlalu sayangkan dia . jangan pernah Kau putuskan kasih sayang dia kepada ku . sampaikan lah salam rindu ku kepada nya . berkatilah dan peliharalah hubungan yang kami bina bersama salama ini daripada orang orang yangsuka berhasad dengki , iri hati , dan berbusuk hati terhadap hubungan kami berdua agar kekal selamanya dengan izinMu ya Rabb . hanya Engkau je yang tahu betapa ku terlalu mencintai nya . permudahkan lah segala urusan kami
J aku berserah segalnya kepadaMu ya Allah ya Rahim . aku redha dengan qada’ dan qadar yang telah Kau tetap kan untuk ku . sesungguh nya Engkau Maha Mendengar J Kau kabulkan lah doakan ku ini ”

rindu aku kat kau . terlalu tinggi menggunung . tapi kau rindu ke kat aku macam mana aku rindu kau
L  ? hm >< entah lah kan . hanya Allah je yang tahu segalanya :’) minta di jauhkan perkara yang tak di ingini berlaku J Aamiin !

“ bila kau kata kau . rindu . ku juga rindu mu . bila kau kata kau . cinta . ku juga cinta mu  ”

Mohd Fitri bin Muzil . kau ku cinta . kau ku sayang . banyak . terlalu banyak kita lalui bersama . walau pun bukan realiti  :’) cinta aku kepada kau terlalu mendalam :’)

      “ telah berbagai kata ku ungkap percuma . agar kau percaya cinta ku berharga ”

hm . aku harap kau pun rasa hal yang sama :’) kbye . iloveyou zirafah :3 haha . forever ? insyaAllah
J dear lovely future hubby .

sincerely me
J


 yuyu . # future wifey fitri muzil :*

K A U .
Thursday, 2 October 2014 | 07:35 | 0 comments

kau curi hati aku . kau buat aku melting . kau buat aku terkesima . haha . ayat takboleh blah siak >< . kau tu ramai . K . A . U . lah -,- bukan C . O .W . lembu tu - - “ kau , kau , kauuu dan kau ! ramai lagi kau . tapi malas nak mention . hm L

kenapa ? kenapa kau buat aku cenggini ? kau saja je kan . buat aku emo , nangis , kecewa ngan kau ? kau pernah jadi milik aku . lepastu , kau pergi . then . aku bagi kau peluang kedua . mula-ii kau hargai . tapi . lama-ii ? kau punahkan harapan aku . kau remuk kan hati aku . kau hancurkan segalanya . “ dalam hidup aku takkan pernah ada peluang ketiga . kesepuluh . mahupun keseratus . ” aku dah pernah kata cemtuh  kat kau . tapi kau ?sokay lah ‘ bae ’ .   “ I ‘ll stay strong for our relay ” . tapi . jangan tanya kenapa aku kalau aku berubah . semua nya disebabkan K . A . U .

                                     “ aku setia . tapi kesayangan ‘ setia ’ macam celaka ! ”


Tapi . K . A . U . yang lagi satu nih . memang . selalu . sentiasa . buat aku tesenyum sendiri . tersengih bahagia . happy . tiada tangisan yang berlaku bila aku dengan dia . kau poyo . kau blur - - ” kau kurus . kau tinggi . kau comel . kau keding . kau “ tarik ” aku . “ you pulled my attention C R U S H ” :’)  kau suka aku . aku suka kau . kau always cuba curi hati aku . tapi saaayangg . mustahil . aku hanya mampu admire , candy crush , minat , suka , gila kan kat kau je . C I N T A ?  mustahil . sangat . mustahil . kita mustahil disatukan . to be a couple
L  except J O D O H  J

                            “ C R U S H . orang yang kita cinta dalam diam tapi menyeksakan ”

                                                       “ C R U S H
à C O U P L E à C L A S H ”

Taknak . taknak . taknak . aku taknak centu L  kalau cinta biarlah sampai ke jinjang pelamin sampai ke Syurga Firdausy J  kan ? kau nak tak macam tu ? aku nak . tapi ? boleh ke K A U tu faham L .

                         “ P L A Y G I R L . sang setia yang paling T . O . P . tapi dikecewakan ”

K  A U . tak pernah buat aku menangis . cuba jadi yang terbaik untuk aku . always . dah lama . dah lama sangat kau tunggu aku . tunggu aku untuk jadi sebahagian dari hidup kau . eventhough kita pernah gaduh . tapi sebenarnya hal kecik je pon -.- aku je yang besar-ii kann . dulu . kita Teman Tapi Mesra . lepastu gaduh . kita terus je putus . putus tanpa alsan yang kukuh kan
L  sadis sangat weh  . then . aku selalu lari dari kau . kau pulak . takpernah benci aku . kau still cari cara nak settle kan biar kita baik macam dulu semula kan :’) lepas tuh kau terus kejar . kejar . dan terus kejar . curi hati aku yang dah lama pergi dari hidup kau . sekarang . kita dah rapat balek J  tapi saaayanggg . kita kawan B I A S A je . tak lebih dari tu . tapi . kau straight to the point . yang kau still sayang kan aku :’3 walaupun dah kena heret kat balai polis . aku pelik . kau asal weh sena nya ? 



“ tunggu . tunggu aku pls . kalau aku boleh tunggu kau . kenapa kau takboleh tunggu aku ? tapi aku taknak kau ada S K A N D E L ngan C R U S H . pls weh . aku sayang kau , yuu . tengok ? aku dah straight . kau ? huh . ”

“ contoh lah . contoh . aku kata contoh . kalau aku yang datang minang kan , entah bapak kau terima ke tak eh . ”

hm . sekarang aku confuse . J U J U R . aku dah mula sayang K A U . aku melting doh bila kau nyanyi untuk aku . aku . aku . aku taktahu dah nak cakap apa dah -,-   

                                                “ terasa bahagia ku mencintai mu ”

aku cinta kau . kau cinta dia . dia cinta orang lain . B O D O H . masing – masing ‘ ngek ngok ’ . -,-” mungkin kau akan pergi dari hidup aku . tapi kau akan nyesal . “ one day later ” . sure , trust me :’)

                                            “ maafkan bila ku tak sempurna ”

mungkin kau takkan pernah jadi sebahagian dari hidup aku . cinta aku . hati aku . percaya lah . ada yang lebih better dari aku C R U S H :’)

                                 “ J O D O H . siapa kan tahu . mungkin . K I T A :’* ”

mungkin kau dah tunggu aku lama . maybe aku boleh jadi milik kau . tapi ada kemungkinan tak L  kau sayang aku . kau tunggu aku . dah lama . dengan sabar dan kasih kau .

“ can I have your D A U G H T E R for the rest my life ? say yes . say yes . cause I need to know ”


Old things